Bli kjent med ELKO Energy!

Vårt nye system består av tre produkter: Et sikringsskap, de smarte sikringene vi har kalt Smart Tags og ikke minst appen ELKO Energy.

Dagens kunder stiller større krav til elektriske installasjoner. De skal se moderne ut, være enkle å bruke og aller helst mulig å styre via mobilen. I tillegg ser vi at økende strømpriser spiller en stor rolle i den nye hverdagen, som gjør at flere velger å endre eget energibruk. 

ELKO Energy gir kundene dine oversikten de trenger – og slik ser det ut: 

ELKO lanserer markedets første online sikringsskap

Med sikringsskapet i ELKO Energy-serien får kundene dine det de har lett etter: Et sikringsskap i moderne utførelse, med smartfunksjonalitet. I dag er det også krav til at sikringsskapene skal være laget av metall, og alle nye installasjoner skal være utstyrt med overspenningsvern. Sikringsskapene fra ELKO leveres både med tradisjonelle og smarte sikringer, slik at du kan tilpasse deg kundens ønsker.

Les mer om ELKO sikringsskap og se hvordan det monteres her

Gjør gamle sikringer smarte 

Med ELKO Smart Tags blir det enda enklere for kundene dine å holde oversikten. De smarte sikringene fra ELKO plasseres over eksisterende sikringer, slik at de kan følge med på eget energiforbruk via appen på mobilen.

Når du bestiller ELKO Energy står du fritt: Du kan velge komponent for komponent, eller velge mellom våre åtte ferdige komponentpakker. Les mer om smarte sikringer her, og se monteringsvideoen.

Hvordan fungerer appen? 

ELKO Energy er appen som gir kundene oversikt over eget energiforbruk. Når Smart Tags – altså smarte sikringer – er installert i sikringsskapet, vil de få løpende oppdateringer. Med denne appen vil kundene dine:

• Få full oversikt over forbruk av strøm og dermed mulighet til å gjøre justeringer som fører til lavere kostnader og mindre miljøavtrykk.

• Få varsler om unormalt forbruk av energi, belastningsstatus, ladestatus på elbilen og informasjon rundt ditt totale, forhåndsinnstilte forbruksgrense.

• Monitorerer belastning av varmtvannsbereder, lys, oppvarming og elbillader.