ELKO Energy – et komplett produktutvalg

ELKO Energy er utviklet for å passe sammen med alt elektrikeren trenger i en boliginstallasjon.

ELKO Energy består av flere nye produkter. Bli kjent med dem i oversikten under.

Innendørs sikringsskap

Sikringsskapet er tilgjengelig i flere versjoner for å maksimere fleksibiliteten i ditt daglige arbeid. Du kan lese mer om dette i brosjyren vår.  

Utenpåliggende

Utendørs & rehabsikringsskap:

For å bistå i alle typer boligprosjekter har vi også inkludert skap for utendørs- og rehabiliteringsbruk i vårt sortiment. 

Les mer i brosjyren ELKO Energy - smarte sikringer.  

Rehabskap

ELKO Energy: Produktoversikt

Med ELKO Energy kan du gi kunden økt sikkerhet i hjemmet. Vår NEK400-klare sikringsserie er laget for å passe sammen med alt elektrikeren trenger i en boliginstallasjon. 

Våre produkter.

Sikringsskap i stilren utførelse

De nye sikringsskapene fra ELKO er laget i et moderne design, som matcher ELKO Plus-brytere og kontakter.

I dag er design på el-materiellet enda viktigere enn før. Når du først har kjøpt deg ny bolig eller pusset opp, er det en fordel at også det elektriske materiellet står i stil til resten av hjemmet. Så hvorfor stoppe med lysbrytere og stikkontakter, når du kan få et sikringsskap i lekker utførelse?

ELKO Sikringsskap i stue.

Monokrome farger på sikringsskapet

ELKO Energy består blant annet av et komplett sikringsskap, som kommer i tre ulike farger: Sort, hvitt og aluminium. Det passer til alle typer veggfarger, og ikke minst hvilket el-materiell du har fra før. Kanskje du har sorte lysbrytere, eller designrammer i grå utførelse? Nå får du helhetlig interiør også her, med samme farge på både brytere, stikkontakter og sikringsskap. 

Markedets første online sikringsskap!

Gjør sikringsskapet smartere og mer effektivt med ELKO Smart Tags. Våre ELKO Energy online-komponenter kommuniserer trådløst. Her er en oversikt over de forskjellige produktene som kan brukes for å gjøre sikringsskapet smartere, og du kan lese mer om selve sikringsskapet her

ELKO Energy-systemet