Smart Tags – en liten tag på sikringene gjør en stor forskjell

Dette er markedets første online sikringsskap. Det er Smart Tags som gjør sikringsskapet ditt smart. Spør en elektriker om du kan sette ELKO Smart Tags på dine sikringer for å gjøre dem online.

Send forespørsel

Mange har behov for å fornye sikringsskapet i disse dager. Det kommer som en følge av både nye muligheter, og av at dagens behov er vesentlig forskjellig sammenlignet med behovet for bare 20 år siden. Moderne boliger trenger ofte en ny kurs til eksempelvis elbillading, men også et generelt økt forbruk stiller nye krav til sikringsskapet.

Smart tags gjør sikringene dine smarte

Hva er Smart Tags?

En Smart Tag er en plugglignende innretning som monteres på sikringene til de strømkursene du velger. Disse gjør at sikringsskapet ditt blir online, og sammen med en gateway og en app kan du monitorere strømforbruket i boligen via telefon eller nettbrett.

Takket være Smart Tags i sikringsskapet, får du total oversikt over forbruk og kostnader. Du får også varslinger hvis dette overstiger forbruksgrensen du selv har bestemt.

Smart tags gir deg full kontroll på strømforbruket.

Hvordan installeres Smart Tags?

Installasjonen foretas av en elektriker, og det er ingen stor eller tidkrevende operasjon. Du bestemmer hvilke kurser som skal bli smarte, og så fikser elektrikeren resten. Det eneste du må vite er at du må ha automatsikringer for å bruke Smart Tags.

For å gjøre det enklere for deg å velge, har vi satt sammen komplette komponentpakker for ELKO Energy. Du kan blant annet velge mellom smarte sikringsskap og kits med Smart Tags, for deg som ønsker å gjøre ditt eksisterende sikringsskap smart.

Må jeg bytte alt i sikringsskapet?

Nei, for det geniale med Smart Tags er at de kan installeres på stort sett alt av automatsikringer. Derfor tilbyr vi tidligere nevnte kits. Ta en prat med din lokale elektriker før du bestemmer deg. Han/hun kan også fortelle deg om sikringene du har kan bli smarte med ELKO Smart Tags, eller om de må skiftes. 

Har du fortsatt har skrusikringer? Da er det nok på høy tid å foreta et bytte uansett. Om ikke annet, så for sikkerhetens skyld.

ELKO Energy - Smart Tags

ELKO Smart Tags

Med ELKO Smart Tags kan du ta automatsikringene dine online og monitorere strømforbruket med mobilen.

  • Innsyn i forbruk/produksjon
  • Varsler ved elektriske problemer