Grønnere energivalg

ELKO har ledet an i produksjonen av elektrisk materiell i over 70 år. Vi ser alltid fremover, og ønsker å gi deg produkter som er tilpasset din hverdag og dine behov. Derfor har vi utviklet smarte sikringer, i et online-system vi kaller ELKO Energy.

Mens smarthus-løsninger gir deg oversikt over alt av elektriske apparater i boligen din, gir smarte sikringer fra ELKO Energy deg full oversikt over strømforbruket ditt. Du får en enklere og mer forutsigbar hverdag, samtidig som du sparer både penger og miljøet. Alt er tilgjengelig via den brukervennlige ELKO Energy-appen.

Hus med solceller.

Hvorfor er ELKO Energy miljøvennlig?

Detaljert oversikt over strømforbruket gir også bedre oversikt. Det viser deg hvor det er mulig å kutte i strømforbruket, og du kan sette en realistisk maksforbruksgrense for deg og familien. Denne bevisstgjøringen fører til redusert energiforbruk, og er dermed et miljøvennlig tiltak.

Alltid oversikt med ELKO Energy-appen

Få full oversikt over forbruk av strøm, samt mulighet til å gjøre justeringer for å senke miljøavtrykket og strømregningen. Ved å spare strøm og unngå høyt forbruk når belastningen i strømnettet er på topp, vil du med tiden også kunne senke kostnadene knyttet til nettleien. 

Lager du din egen strøm med solceller?

Lager du egen strøm med solceller? ELKO Energy-appen gir deg også oversikt over strøm som du selv produserer. I tillegg får du se regnskapet for strømmen som har gått til eget forbruk, og det du har solgt til markedet. Finn ut mer om livet som kraftprodusent i vår artikkel om solceller.

Lad elbilen mer miljøvennlig

Hjemmelading av elbil har blitt en stor post på strømregningen til norske husholdninger. Det er mye rimeligere enn fossilt drivstoff, men det er viktig at man legger ladingen til perioder på døgnet der man ikke er til belastning for strømnettet. 

ELKO Ladestasjon

Kompletter smarthuset med en ELKO Ladestasjon i stilrent design. Med effekter på opptil 32A, lader du elbilen omtrent ti ganger så raskt med en egen ladestasjon, og det er mye tryggere enn ved lading i vanlig stikkontakt. Har du en Smart Tag på sikringen til laderen, får du full oversikt over hvor mye strøm elbilen trekker. Her vil instruksene du har gitt via smarte sikringer og ELKO Energy legge føringer for når det er mest gunstig for deg å lade.