Sikringsskap i stilren utførelse

De nye sikringsskapene fra ELKO er laget i et moderne design, som matcher ELKO Plus-brytere og kontakter.

I dag er design på el-materiellet enda viktigere enn før. Når du først har kjøpt deg ny bolig eller pusset opp, er det en fordel at også det elektriske materiellet står i stil til resten av hjemmet. Så hvorfor stoppe med lysbrytere og stikkontakter, når du kan få et sikringsskap i lekker utførelse?

Smart sikringsskap med ELKO Energy

Monokrome farger på sikringsskapet

ELKO Energy består blant annet av et komplett sikringsskap, som kommer i tre ulike farger: Sort, hvitt og aluminium. Det passer til alle typer veggfarger, og ikke minst hvilket el-materiell du har fra før. Kanskje du har sorte lysbrytere, eller designrammer i grå utførelse? Nå får du helhetlig interiør også her, med samme farge på både brytere, stikkontakter og sikringsskap. 

Ekstra viktig er dette for deg som har sikringsskapet plassert på veldig synlige steder i rommet, som for eksempel i gangen.

Smart sikringsskap i svart fra ELKO

Du kan også tenke mer kreativt når du først skal bytte ut sikringsskapet. Hvis du for eksempel har en hytte med tradisjonelle trevegger, kan det være fint å underbygge den røffe hyttestilen med en sort variant.

Sikringsskap med lav innbyggingsdybde

I mangel på mer designorienterte alternativer, har sikringsskapet ofte blitt henvist til som et nødvendig onde. Nå kan imidlertid interiørbevisste forbrukere glede seg over at det ikke bare kommer i flere farger – men også med lavere innbyggingsdybde.

Les også: Ta smarte valg med ELKO Energy

Sikringsskapene fra ELKO Energy-serien kommer med 100 og 150mm dybde, og lanseres for boliger med både utenpåliggende og innfelt strøm. Sluttresultatet er et stilrent og moderne sikringsskap, som kan plasseres overalt.