Smart sikringsskap på 1-2-3

ELKO Energy smarte sikringer vil, sammen med en Gateway som monteres i sikringsskapet, gi deg full oversikt over energiforbruket direkte på mobilen eller nettbrettet.

Send forespørsel

Når bør man bytte sikringsskap?

Det anbefales som regel at man bytter ut hele det elektriske anlegget i gamle hus, eller boliger der man ikke kan dokumentere hvem som har utført arbeidet med det elektriske. Rådfør deg alltid med en elektriker hvis du er usikker på hva som er beste løsning i din bolig.

Må man bytte hele skapet?

Det er krav til at sikringsskapet skal være laget av metall, og siden 2011 skal alle nye installasjoner være utstyrt med overspenningsvern. Hvis du lurer på om du skal oppgradere sikringsskapet, anbefaler vi at du snakker med din lokale elektriker. Det er ikke sikkert at alt behøver å byttes, men det er viktig at jobben blir gjort skikkelig når du først bestemmer deg.

Smarte sikringsskap som også ser bra ut.

Hvorfor velge sikringsskap fra ELKO?

Med smarte sikringer fra ELKO Energy får du markedets første online sikringsskap, og det gjør det enkelt for deg å gjøre grønnere energivalg. Sikringene kobles til en gateway som monteres i sikringsskapet, og via appen ELKO Energy får du full oversikt over strømforbruket. 

I appen kan du også sette en øvre forbruksgrense, slik at du mottar en varsling hvis noe i boligen trekker for mye strøm. Dette gir deg en enklere og mer oversiktlig hverdag, og du kan slå et slag for miljøet ved at du legger større oppgaver som lading av elbil utenfor de mest belastede tidspunktene.

Elko sikringsskap finnes i fargene hvit, sort og aluminium.

Sikringsskap fra ELKO er produsert i Norge for norske forhold. De har også moderne design, og kommer i ulike farger slik at du får skap som matcher resten av det elektriske materiellet fra ELKO.

Ta kontakt om du ønsker et tilbud på sikringsskap fra ELKO, eller om du trenger en elektriker til å vurdere hvilke tiltak som må gjøres.

ELKO Energy - Sikringsskap

ELKO Online Sikringsskap

Sikringsskap med moderne design, som sammen med ELKO smarte sikringer gir deg full oversikt over energiforbruket.

  • Matcher ELKO Plus- brytere og kontakter
  • Tilbehør for perfekt integrering på vegg